Χαιρετισμός Γιάννη Ανδριανού στην ημερίδα του Δήμου Επιδαύρου για την Τρίτη Ηλικία

Ανδριανός: «Οι συγκροτημένες και αποτελεσματικές πολιτικές για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και τους συμπολίτες μας με αναπηρία είναι υποχρέωση που πηγάζει από την αρχή της ισονομίας»

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην ημερίδα που διοργάνωσε το Σάββατο ο Δήμος Επιδαύρου με θέμα “Καλύτερη υγεία στην 3η και 4η ηλικία για την πρόληψη της αναπηρίας” στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι συγκροτημένες και αποτελεσματικές πολιτικές για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και τους συμπολίτες μας με αναπηρία είναι υποχρέωση που πηγάζει από την αρχή της ισονομίας, μια υποχρέωση στην οποία οφείλουμε να ανταποκριθούμε συνολικά ως κοινωνία και οργανωμένη πολιτεία.

Επισήμανε ακόμη ότι στην κατεύθυνση αυτή ήδη έχουν γίνει βήματα από την Κυβέρνηση όπως το πιλοτικό πρόγραμμα του προσωπικού βοηθού για τα άτομα με αναπηρία και υπογράμμισε ότι μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα, ιδιαίτερα σε πεδία όπως η ενίσχυση της προσβασιμότητας και της κοινωνικής συμμετοχής όπως δικαιούται κάθε πολίτης της χώρας μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης σήμερα στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. Κωνσταντίνο Μπροδήμα

Τελετή Τιμής & Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ. ΜΠΡΟΔΗΜΑ – Αποκαλυπτήρια Μνημείου πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛ.ΔΥ.Κ. το 1974

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τριήμερο δράσεων στη Βόρεια Κυνουρία για την προστασία ιστορίας και περιβάλλοντος

Ο Όμιλος Μελέτης Ιστορίας, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Παραλίου Άστρους «ΠΥΡΑΜΙΑ», σε συνεργασία με τη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου του ΟΦΥΠΕΚΑ,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα στα Δίδυμα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός παρέστη στα Δίδυμα στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον έφεδρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »