Στο «βαθύ κόκκινο» η Αργολιδα;-Κλείνουν λιανεμπόριο και σχολεία

Ιδιαίτερα δυσάρεστες είναι οι πληροφορίες που μας έρχονται από τα  κέντρα λήψεως αποφάσεων στην Αθήνα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα protothema.gr, σύμφωνα με την εισήγηση των ειδικών, στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο, Λευκάδα, Αρκαδία, Φθιώτιδα, Κορινθία, Αργολίδα, Χίος, Σάμος, Θεσπρωτία, Βοιωτία, Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλείνει το λιανέμποριο και η εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες σε αυτές τις περιοχές, εφαρμόζεται τηλεργασία και μετακίνηση με τους κωδικούς για συγκεκριμένους λόγους.

Εκτός από το λεκανοπέδιο, σχεδόν όλη η Πελοπόννησος, η Δυτική Ελλάδα, η Κρήτη, περιοχές της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, είναι ή κινούνται με ταχύ ρυθμό προς το «κόκκινο». Οι ειδικοί δε, θεωρούν δεδομένη την ευρύτατη διασπορά της βρετανικής μετάλλαξης στο μεγαλύτερο τμήμα της επικράτειας. Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη όπου εντοπίστηκαν 304 νέες λοιμώξεις και στην Αχαΐα όπου καταγράφηκαν 112.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Φαντασμαγορικές οι Εκδηλώσεις για το “Κάψιμο του Ιούδα” σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα πασχαλινά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, με επίκεντρο τα δύο εντυπωσιακά έθιμα με το Κάψιμο του Ιούδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το βραβείο «Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες Τουρισμού» 2027

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δρομολόγησε τη διαδικασία για το βραβείο «Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες Τουρισμού» για το έτος 2027. Τουριστικοί προορισμοί από ολόκληρη την Ευρώπη καλούνται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »