Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με το νέο δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Γ. Μαλτέζο

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας δέχθηκε χθες στο γραφεία του, στην Τρίπολη, τον εκλεγέντα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, νέο δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζο.

Κατά τη συνάντηση, ο περιφερειάρχης Π. Νίκα συνεχάρη τον Γ. Μαλτέζο -ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024- και τον ενημέρωσε για την εξέλιξη καθώς και τον προγραμματισμό της Περιφέρειας ως προς τα έργα στον πιο πάνω δήμο της Αργολίδας, μεταξύ των οποίων η επικείμενη πρόσκληση για τη χρηματοδότηση του Μουσικού Σχολείου, όπως επίσης σχετικά με την έναρξη των εργασιών για τη νέα γέφυρα στον Ερασίνο, αλλά και το έργο που αφορά στον κόμβο στα Φίχτια.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Η παρουσίαση του βιβλίου «Όρθια με κάθε κόστος» της Έλενας Λεζέ στο Βουλευτικό

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων, οι Εκδόσεις Κύκνος και η συγγραφέας Έλενα Λεζέ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Όρθια με κάθε κόστος», το οποίο αναδεικνύει τη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »