Με πολύ κόσμο και ενθουσιασμό η κεντρική ομιλία του Δημήτρη Κουτσούλη στο Ναύπλιο

Παρουσία του βουλευτή Νοτίου Τομέα, Παύλου Χρηστίδη, ο οποίος έκανε την πολιτική εισήγηση, πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής» Δημήτρη Κουτσούλη, στο Ναύπλιο. Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, και η γραμματέας της Νομαρχιακής Αγγελική Κοντοθανάση.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο ξενοδοχείο Park, ο Δημήτρης Κουτσούλης, αναφέρθηκε στα ζητήματα της Αργολίδας τονίζοντας ότι ο συνδυασμός ακολουθεί τη δική του αυτόνομη πορεία με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους οι οποίοι εντάχθηκαν με ανιδιοτελή κριτήρια στον αγώνα, χωρίς διαπραγματεύσεις και ανταλλάγματα.

Παράλληλα σημείωσε: «Δίνουμε τη μάχη μακριά από πολιτικούς κηδεμόνες, έχοντας εμπιστοσύνη στους σκεπτόμενους πολίτες της Πελοποννήσου.»

Η ομιλία περιείχε επίσης στοιχεία σχετικά με την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων, τη συντήρηση, επέκταση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου αλλά και το σιδηροδρομικό δίκτυο το οποίο βρίσκεται σε ύπνωση. Παράλληλα, ετέθησαν θέματα σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη της Αργολίδας, την αξιοποίηση και διασύνδεση των αρχαιολογικών χώρων, αλλά και την ανάδειξη των ορεινών περιοχών.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Κουτσούλης στο πλαίσιο της ομιλίας του, αναφέρθηκε επίσης στα θέματα υγείας και την ελλιπή στελέχωση των δύο νοσοκομείων, Άργους και Ναυπλίου, ενώ ζήτησε από τους συνυποψηφίους των υπολοίπων συνδυασμών αλλά και τους υποψηφίους δημάρχους της περιοχής να πάρουν θέση σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας κεντρικού νοσοκομείου στην Αργολίδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γ. Χατζηθεοδοσίου : «Στην Αττική τo 70% των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου και 10 θάνατοι»

Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό συγκριτικά με προηγούμενα, καθώς έχουμε έξαρση του ιού του Δυτικού Νείλου. Και σύμφωνα με έγκριτους επιστήμονες ιδιαίτερο πρόβλημα εντοπίζεται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »