Δρούζα-Γιαννοπούλου Δήμητρα: Η ζωή μας πρέπει να είναι ποιοτικότερη και ομορφότερη, όπως και το Ναύπλιο την “Επόμενη Μέρα”

Για δεύτερη φορά αξιοποιώ το δικαίωμά μου στο “εκλέγεσθαι” δίπλα στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου. Η επιλογή αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα της επιθυμίας μου να συνδιαλέγομαι και να συντρέχω ανά πάσα στιγμή τους συνδημότες μου. Έπειτα, αγαπώ την πόλη, στην οποία δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και στην οποία έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου.
Θεωρώ πως η πόλη μας αξίζει να βρίσκεται στο ανώτερο σημείο πολιτιστικά και πολιτισμικά και αυτό προσπαθούσα να κάνω και εγώ από το δικό μου μετερίζι τα τέσσερα χρόνια που δραστηριοποιούμουν στον ΔΟΚΟΙΠΑΝ.
Ζητάω λοιπόν για δεύτερη φορά την ψήφο εμπιστοσύνης σας, για να καταφέρω να ξαναβρεθώ μαζί σας πιο ενεργά και πιο άμεσα.
Για να στηρίξω όσο μπορώ το κοινωνικό μας γίγνεσθαι προς αναβάθμισή του, με όπλα μου κυρίως τη θέληση, το πείσμα και την όρεξη για σκληρή και αδιάκοπη εργασία.
Δεσμεύομαι να ανταποδώσω στο μέγιστο την εμπιστοσύνη σας και να είμαι παρούσα σε κάθε πρόβλημα ή προβληματισμό.
Η ζωή μας πρέπει να είναι ποιοτικότερη και ομορφότερη, όπως και το Ναύπλιο την “Επόμενη Μέρα”.
Για αυτή την επόμενη μέρα θα παλεύουμε με σεβασμό και θα είμαστε παρόντες σε κάθε πολιτικό και κοινωνικό αγώνα!!!

Δρούζα-Γιαννοπούλου Δήμητρα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
με το συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», του Δημήτρη Κωστούρου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Ερμιονίδας: Τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. Κωνσταντίνο Μπροδήμα

Τελετή Τιμής & Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ. ΜΠΡΟΔΗΜΑ – Αποκαλυπτήρια Μνημείου πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛ.ΔΥ.Κ. το 1974

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Καταδίκη της επίθεσης σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος από την ΟΝΝΕΔ Αργολίδας

Η επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος, πριν περίπου μία εβδομάδα, που λειτουργούσε εν ώρα καθήκοντος και προσπαθούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε συνάνθρωπο μας , είναι πράξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δυναμική πρεμιέρα για την έκθεση «Γεύσεις & Όψεις» στο Πορτοχέλι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Αργολίδας, πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »