Σκληρή αντιπαράθεση του Τάκη Παπαϊωάννου με τον εκπρόσωπο της ΝΔ, στην ΕΡΤ (βίντεο)

Οξεία ήταν η αντιπαράθεση του υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Τάκη Παπαϊωάννου, με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Σπήλιο Κρικέτο, στην εκπομπή της EΡT “Εκλογές 2023”.

Μια συζήτηση που έβγαλε “λαγούς”. Και συγκεκριμένα “απέδειξε ποιοι είναι οι λαγοί του Κασιδιάρη και της ακροδεξιάς”, όπως δήλωσε ο Τάκης Παπαϊωάννου.

Με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Σπήλιο Κρικέτο, να παραδέχεται, μετά από πίεση του νεαρού υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ, πως θα ήθελε να απαγορευτούν κόμματα της Αριστεράς ως αντιδημοκρατικά.

Και να σιωπά όταν ερωτήθηκε από τον Τάκη Παπαϊωάννου για το ακροδεξιό παρελθόν των πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ όπως ο Πλεύρης, ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης που υπήρξε και διάδοχος του Μιχαλολιάκου στην αρχηγία της ΕΠΕΝ του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

Δείτε τα αποσπάσματα από την εκπομπή με τις παρεμβάσεις του Τάκη Παπαϊωάννου:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, παρέστη στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γ. Ανδριανός: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τα υλικά δακοκτονίας 2026–2028 και ξεκίνησαν ήδη οι παραδόσεις

Για πρώτη φορά πολυετής προγραμματισμός – Ταχύτερες προμήθειες, εξόφληση εντός του οικονομικού έτους και δυνατότητα αποθέματος για έκτακτες ανάγκες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »