Γιώργος Λυσίκατος για επίσκεψη Μητσοτάκη: «Το Ναύπλιο σήμερα στέλνει μήνυμα Νίκης!»

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε και συνόδευσε στο Ναύπλιο ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Λυσίκατος.

Στην τοποθέτηση του ανέφερε:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, σας καλωσορίζουμε στην πρώτη πρωτεύουσα του νεότερου Ελληνικού Κράτους, το Ναύπλιο.
Μια πόλη και έναν δήμο ιστορικό και συνάμα τουριστικό όπου τα χρόνια της διακυβέρνησης σας, τόσο εσείς όσο και τα υπουργικά στελέχη δεν ξέχασαν!
Παρά τις όποιες δυσκολίες που είχατε να αντιμετωπίσετε η παρουσία των κυβερνητικών στελεχών στο Ναύπλιο αλλά και σε ολόκληρη την Αργολίδα ήταν εμφανής αλλά το κυριότερο αποτελεσματική.
Έργα τα οποία ήταν στάσιμα για χρόνια, μπήκαν σε τροχιά υλοποίησης με σημαντικότερο και κορυφαίο όλων τη μαρίνα του Ναυπλίου, όπου σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα αλλάξει το status quo της περιοχής.
Κύριε Πρωθυπουργέ,
σήμερα η Αργολίδα, το Ναύπλιο, στέλνει μήνυμα Νίκης! Μήνυμα, απέναντι στον διχασμό και τον άκρατο λαϊκισμό. Σε μια χώρα που προχωρά μπροστά και ανοδικά, μαθαίνοντας από τα λάθη της και τις αδυναμίες της.
Κυρίες και κύριοι,
οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν χώρα το επόμενο διάστημα, απαιτούν σοβαρότητα, όραμα και σχέδιο και μόνο η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Στο Δημαρχείο Άργους ο Θοδωρής Παπαλουκάς – Συνάντηση με τον Γιάννη Μαλτέζο

Τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Θοδωρή Παπαλουκά υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Άργους ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Σωτήρη Δαμάλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει την έκθεση «Ανοιχτοί Ορίζοντες» στο Παλαιό Τελωνείο Ναυπλίου

Ένα σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός φιλοξενείται φέτος το καλοκαίρι στο Ναύπλιο. Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026 και ώρα 19:30, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη θα τελέσει τα εγκαίνια της εμβληματικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο| Αντιδράσεις για την επιστροφή Δωρή από Φραγκιουδάκη: «Η αξιοπρέπεια δεν διαπραγματεύεται»

Σε δήλωση προστασίας της προσωπικής του αξιοπρέπειας προχώρησε ο Γιώργος Φραγκιουδάκης μετά την δήλωση επιστροφής του Σωκράτη Δωρή που την υποδέχθηκαν όλοι με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Διοίκηση Ορφανού: Πυροτεχνήματα και απόλυτο τέλμα για το στρατόπεδο Ναυπλίου-Το ΤΕΘΑ παίρνει το «πάνω χέρι»

Από τον ρεαλισμό της συνεκμετάλλευσης, στο απόλυτο νομικό και αναπτυξιακό τέλμα – Πώς το Ναύπλιο κινδυνεύει να χάσει έναν ζωτικό χώρο την ώρα που η Κόρινθος προχωρά σε έργα – Έρευνα: Γιούλα Λαπαθιώτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »