Επίσκεψη Γ. Γ. Υπ. Παιδείας στο Δήμο Άργους-Μυκηνών & βράβευση των πρωταθλητριών ομάδων

Σήμερα Πέμπτη 30/3 ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Σκούφης Παναγιώτης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός ,Δελής Νικόλαος, υποδέχθηκαν στον Δημαρχείο του Άργους, τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Αλέξανδρο Κόπτση, τον Βουλευτή Αργολίδος κ. Γιάννη Ανδριανό , τον Περιφερειακό Δ/ντή Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου κ. Οικονομόπουλο Δημήτριο ,τους Δ/ντές Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης κ.κ. Σίδερη Δημήτριο και Πολύδωρο Βασίλειο.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και θέματα για τα κτίρια των σχολείων του Δήμου.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος συνόδευσε τον κ. Κόπτση στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος όπου και πραγματοποιήθηκε βράβευση των πρωταθλητριών ομάδων της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας μετά το πέρας της Α’ φάσης των Πανελλήνιων αγώνων ομαδικών αθλημάτων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου, την οποία διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Πιο αναλυτικά βραβεύθηκαν οι ομάδες , της χειροσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους, της καλαθοσφαίρισης μαθητριών του 3ου ΓΕ.Λ. Άργους και του ποδοσφαίρου μαθητριών του Ιδιωτικού Λυκείου ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τις ΠΕ Αργολίδας και Κορινθίας την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη στην Τρίπολη για το ματς με την Καλαμάτα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »