Δήμος Ερμιονίδας: Κλείνει προσωρινά δημοτική οδός στο Κρανίδι

O Δήμος Ερμιονίδας ενημερώνει ότι η δημοτική οδός της Κοινότητας Κρανιδίου στην περιοχή «Σουρούνη» και συγκεκριμένα: Από τη διασταύρωση της οδού “Μάσσητος” με την οδό που οδηγεί στην οικία “Κων/νου Δημότση (‘Ελληνα) ” έως τη διασταύρωση που βρίσκεται πλησίον της φερόμενης ιδιοκτησίας “Δημαράκη Ευάγγελου” με την οδό “Μάσσητος”, μήκους περίπου 320μ.  πρόκειται να παραμείνει κλειστή, λόγω εκτέλεσης έργων, από την 15.02.2023 έως και την 16.02.2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του Νίκου Φωτιάδη “Ταξίδι στο χώρο και το χρόνο”

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, συνεχίζει τον κύκλο παρουσιάσεων-διαλέξεων «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα: Συνομιλώντας με Προσωπικότητες – Κείμενα – Συγγραφείς», στην έδρα του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: 2ο & 3ο Εργαστήριο Φωτογραφίας στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου

Με την καθοδήγηση της αγαπημένης μας διακεκριμένης φωτογράφου Υπατίας Κορνάρου, συνεχίζουμε το φωτογραφικό μας ταξίδι με δύο ακόμα δημιουργικά εργαστήρια γεμάτα φαντασία, παιχνίδι και… πολλά κλικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »