Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (φωτο)

Σε αισιόδοξο και εορταστικό για τη νέα χρονιά κλίμα, παρουσία του εμπορικού κόσμου της πόλης του Ναυπλίου, πολλών μελών , φίλων, εργαζομένων στα καταστήματα και επίσημων προσκεκλημένων, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου έκοψε το βράδυ της Τετάρτης την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο BIKE CAFÉ με πολύ μεγάλη επιτυχία. Κέφι, χορός, διασκέδαση ήταν αυτά που χαρακτήρισαν αυτή την όμορφη βραδιά.

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Ν. κ. Κωνσταντίνος Βερδελής, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους μία καλή, δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά. Τόνισε ότι ο Σύλλογος πρέπει να είναι ενωμένος και όσο πιο πολλοί, τόσο πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί.
Ευχαρίστησε όλους, και ζήτησε να συνεχιστεί η συνεργασία όλων των φορέων και των μελών για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης κ.κ. Νεκτάριος , ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Ι. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φ. Δαμούλος , ο Πρόεδρος της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ( ΠΟΕΕ ) κ. Β. Παγώνης , η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άργους κ. Α. Τζίμου , ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΑ κ. Π. Μακρής , η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μ. Ράλλη, ο Πρώην Δήμαρχος κ. Π. Αναγνωσταράς , ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δ. Ορφανός , οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Αναστάσιος Γανώσης και κ. Βασίλης Σιδέρης, , οι πολιτευτές κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου και κ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου ευχαριστεί:
• Το κατάστημα “GERMANOS ΝΑΥΠΛΙΟΥ ” για τη προσφορά του με δώρο μία τηλεόραση στον τυχερό του φλουριού.
• Την επιχείρηση BIKE CAFÉ για την ζεστή φιλοξενία του και την καταπληκτική εξυπηρέτηση.
Τους τραγουδιστές Δ. Αναστόπουλο και Κατερίνα Σκουλή για τη μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι , που μας προσέφεραν.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με δώρο ένα TREKKING ποδήλατο 28 ιντσών που αγοράστηκε από το κατάστημα SELLIS BIKE. Τυχερός λαχνός το Νο 524.
Η βραδιά έκλεισε με μουσική και πολύ χορό!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Ερμιονίδας: Ανακοίνωση για την λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου στο Κρανίδι

Κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τη Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, ο Δήμος Ερμιονίδας ενημερώνει τους δημότες ότι λειτουργεί καθημερινά με πρωινό ωράριο, το Περιφερειακό Ιατρείο Κρανιδίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το Εργαστηριακό Κέντρο Άργους ανοίγει τις πόρτες του στην τοπική κοινωνία

Το Εργαστηριακό Κέντρο Άργους, την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026 10:00-13:00, προσκαλεί μαθητές και μαθήτριες, γονείς και κηδεμόνες, σπουδαστές, εκπροσώπους φορέων, επαγγελματικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Στα Μονοπάτια της Αναγέννησης»: Εκπαιδευτικό ταξίδι των μαθητών και μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου στην Ιταλία

Από τις 26 έως τις 29 Απριλίου 2026, είκοσι τέσσερις μαθητές και μαθήτριες της Β’ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου ταξίδεψαν στην Ιταλία στο πλαίσιο του προγράμματος «Στα Μονοπάτια της Αναγέννησης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τάσος Χρόνης: “Προτεραιότητά μας οι σύγχρονες σχολικές στέγες” – Ξεκινούν οι εργασίες στο Λυγουριό

Τη σταθερή δέσμευση της δημοτικής αρχής για ασφαλείς και σύγχρονες σχολικές μονάδες υπογράμμισε ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, με αφορμή την ένταξη των έργων στο πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »