Πέθανε ο διευθυντής του Ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτης Τζένος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο για την ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Τζένου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής, σε ηλικία 47 ετών.
Σύμφωνα με το tempo24, ο δημοσιογράφος και διευθυντής του δημοσιογραφικού Ομίλου “Παραπολιτικά” υπέστη ανακοπή σε ξενοδοχείο της Πάτρας.
Διασώστες και γιατρός της Μονάδας του ΕΚΑΒ, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν μέσα στο ξενοδοχείο, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” όπου και συνεχίστηκε επί 40 λεπτά η προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς αποτέλεσμα.
Περίπου στις 9.45 το βράδυ της Κυριακής ανακοινώθηκε ο θάνατός του, με την είδηση να έχει συγκλονίσει την Πάτρα, καθώς ο Παναγιώτης Τζένος ο οποίος είχε καταγωγή του από την Αχαΐα, επισκεπτόταν συχνά την πόλη, όπου διαμένουν συγγενικά του πρόσωπα.
Για τον αιφνίδιο θάνατό του θα γίνει νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που τον προκάλεσαν, ενώ ήδη σχηματίζεται δικογραφία από την Αστυνομία.
Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο και αντιδήμαρχο Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη και έχουν ένα γιό 14 ετών.
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Όμιλος των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ για την ξαφνική απώλεια του Γενικού Διευθυντή Μέσων του Ομίλου, Παναγιώτη Τζένου.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με βαθιά θλίψη και πραγματική οδύνη ανακοινώνουμε τον αιφνίδιο θάνατο του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου των «Παραπολιτικών», Παναγιώτη Τζένου, σε ηλικία 47 ετών, από ανακοπή.
Ο Παναγιώτης Τζένος υπήρξε ένας ανυποχώρητα μάχιμος δημοσιογράφος, που θεωρούσε την είδηση αυτοσκοπό. Αν και σπούδασε νομικά, από πολύ νεαρή ηλικία ενεπλάκη στον Τύπο, σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην τηλεόραση.
Οι οργανωτικές του ικανότητες, ο σεβασμός του οποίου ετύγχανε, όχι αδίκως, από τους συναδέλφους του και οι εμπειρίες που είχε αποκτήσει τον είχαν αναδείξει από νεαρή ηλικία σε επιτελικές θέσεις υψηλού κύρους και επιπέδου.

Για τον Όμιλο των «Παραπολιτικών» δεν υπήρξε μόνον ένας εκ των πρωταγωνιστών, αλλά και εκ των ιδρυτικών στελεχών. Σε καθημερινή βάση, ημέρα και νύχτα, με άοκνο πνεύμα και πεποίθηση έδωσε τη μάχη για την ισχυροποίηση, την ανάπτυξη και την εμπέδωση των μίντια, έντυπων και ηλεκτρονικών, του Ομίλου. Μέχρι και την τελευταία ημέρα διατηρούσε την προσωπική δημοσιογραφική έπαλξή του στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών», με την εκπομπή του δικαίως να έχει αναδειχθεί, τόσο από πλευράς κύρους όσο και από πλευράς δημοσιογραφικών αποκαλύψεων και σχολιασμού, στις κυρίαρχες της πρωινής ζώνης. 

Επίσης σημαίνουσα υπήρξε τα τελευταία χρόνια η συμβολή του στη διοίκηση του πρακτορείου διανομής Τύπου «Άργος».
Ο Παναγιώτης Τζένος, με καταγωγή από τα Καλάβρυτα, υπηρέτησε με πεποίθηση και παρρησία την αλήθεια, τις αρχές και την ηθική, βασιζόμενος σε αξίες που είχε από το σπίτι του, με πίστη στον Θεό και αγάπη για την Πατρίδα. Υπήρξε ανυποχώρητος απέναντι στην εξουσία και πάντα στην πρώτη γραμμή των αιτημάτων της κοινωνίας.
Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο και απολύτως δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια των «Παραπολιτικών».

 Ο εκδότης, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στον Όμιλο των «Παραπολιτικών» βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του και συναδέλφου μας, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του μονάκριβου γιου του, Γιάννη, και ολόκληρης της οικογένειάς του.

 Ευχόμαστε ολόψυχα συλλυπητήρια.
Η μνήμη και η μαχητικότητά του θα μας οδηγούν για πάντα και στο μέλλον.
ΟΜΙΛΟΣ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

5η Εκδήλωση του Ανοικτού Πανεπιστημίου Ναυπλίου με θέμα “ Η βία των ανηλίκων”

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ναυπλίου σας καλεί στην 5η εκδήλωσή του που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου 2026 και ώρα 11.00 π.μ. στο 1o Γυμνάσιο Ναυπλίου, με θέμα: «Η βία των ανηλίκων»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πότε οι γυναίκες αποφασίζουν για το σώμα και την υγεία τους. Οι σιωπηλές μάχες και η ψυχολογία σε μια διαρκή σύγκρουση-Της Έλενας Λεζέ

Για χρόνια οι γυναίκες έμαθαν να αντέχουν. Να συνεχίζουν ακόμη και όταν το σώμα φώναζε πως κουράστηκε ακόμη και όταν η ψυχή βυθιζόταν σε μια σιωπηλή εξάντληση που κανείς δεν παρατηρούσε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »