Κοινωνικό μαγειρείο με προσφορά Καμπόσου στο Άργος

Το τραπέζι στους άπορους συμπολίτες μας έστρωσε και φέτος μέσω του Κοινωνικού μαγειρείου ανήμερα τα Χριστούγεννα , το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Αθλητισμού  του Δήμου Άργους Μυκηνών μαζί με το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Πέτρου και τον Πατέρα Σελλή Γεώργιου.

Άποροι, άστεγοι και οικονομικά αδύναμοι συνάνθρωποί μας απόλαυσαν ένα ζεστό, υψηλής ποιότητας χριστουγεννιάτικο γεύμα.

Στεκόμαστε και φέτος, περισσότερο από ποτέ, αρωγοί στους ανθρώπους αυτούς και κρατάμε ψηλά τη σημαία της αλληλεγγύης, αλλά και της ελπίδας.

Ευχόμαστε Χρόνια πολλά με Υγεία σε όλο τον κόσμο!!

Ευχαριστούμε όλους τους Ανώνυμους και Επώνυμους που πρόσφεραν αυτές τις Ημέρες τρόφιμα στο Κοινωνικό Μαγειρείο ως μια μικρή βοήθεια αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Στις 26 Δεκεμβρίου προσφέρθηκε έξτρα γεύμα προσφορά του Δημάρχου μας Δημήτρη Καμπόσου.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη στην Τρίπολη για το ματς με την Καλαμάτα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »