Ανδριανός: «Με έγγραφο Τσιάρα προχωρά η παραχώρηση της πλατείας του Δικαστικού Μεγάρου στον Δήμο Ναυπλιέων»

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Ανδριανός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τον Μάιο ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μου και επισκέφθηκε με τους συνεργάτες του την Αργολίδα όπου και δεσμεύθηκε για τη δρομολόγηση των αναγκαίων έργων στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου και την παραχώρηση της πλατείας του Δικαστικού Μεγάρου στον Δήμο Ναυπλιέων.

Η δέσμευση αυτή γίνεται πράξη καθώς με το 56895/6-12-2022 έγγραφο, ο Υπουργός καλεί το Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων (ΤΑΧΔΙΚ) να προχωρήσει στην 20ετή παραχώρηση στον Δήμο Ναυπλιέων της χρήσης της πλατείας του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου προκειμένου να καταστεί επιλέξιμη η ανάπλασή της από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών.

Είναι μια ακόμη απόδειξη του ότι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με προσήλωση στο αποτέλεσμα, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε όσα δικαιούται και αξίζει ο τόπος μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Πότε και πού θα γίνει η κλήρωση για Πρωταθλήματα και Κύπελλο της νέας σεζόν

Σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου μπαίνει επίσημα το τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας ανακοίνωσε την ημερομηνία για την κλήρωση των διοργανώσεών της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κλειστά 29 σχολεία στην Πελοπόννησο λόγω έλλειψης μαθητών και κτιρίων-Τα 6 στην Αργολίδα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου αποφάσισε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας 26 σχολικών μονάδων για το 2026-2027, λόγω μηδενικών εγγραφών, έλλειψης του ελάχιστου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γ. Χατζηθεοδοσίου : «Στην Αττική τo 70% των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου και 10 θάνατοι»

Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό συγκριτικά με προηγούμενα, καθώς έχουμε έξαρση του ιού του Δυτικού Νείλου. Και σύμφωνα με έγκριτους επιστήμονες ιδιαίτερο πρόβλημα εντοπίζεται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »