Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργης Μασσαβέτας

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργης Μασσαβέτας. Το τελευταίο διάστημα, ο δημοσιογράφος έδινε μάχη με τον καρκίνο.
Κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού βίου του, υπήρξε πολιτικός συντάκτης, αρθρογράφος και αρχισυντάκτης σε πολλές εφημερίδες.
Άφησε το στίγμα του στην Ελευθεροτυπία ενώ ξεχώρισε και για τα χρονογραφήματά του.
Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο γιος του, Αλέξανδρος, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση

«Αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω γιατί δεν απαντώ στις κλήσεις και τα μηνύματά σας, αλλά και γιατί η τελευταία δημοσίευσή μου ήταν στις 16 του μηνός».Έτσι θα έλεγε ο Γιώργης, αν ήταν εδώ και έγραφε ο ίδιος την ανάρτηση αυτή.Όπως προφήτεψε στις 11/10, δυστυχώς, δεν είναι πια μαζί μας.
«Όποιον αγαπάς να του το δείχνεις όσο ζει, μετά θάνατον.. να τα βράσω» είχε πει κάποτε.Όσοι ήταν στην ζωή του, τον αγάπησαν και τον στήριξαν, όσοι τον τίμησαν με την αληθινή τους φιλία, είχαν την τύχη να πάρουν μια θέση στην καρδιά του. Σε αυτή την τεράστια καρδιά, χώρεσε γυναίκα, παιδιά, εγγόνια, πιστούς φίλους και συνεργάτες. Πάντα κορόιδευε τις μεγάλες κουβέντες, απεχθανόταν τα λογύδρια και τους πομπώδεις επικηδείους. Σιχαινόταν το «γλύψιμο» και τις κολακείες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα μόρφαζε αηδιασμένος.
Τιμώντας όλα όσα πίστευε, θα τον αποχαιρετήσουμε σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Είναι αδύνατον να απαντήσουμε στα μηνύματα και τις κλήσεις σας, σας ευχαριστούμε όμως πολύ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας.
Ξέρουμε πως είστε δίπλα μας.
Η σελίδα του στο Facebook, θα παραμείνει ανοιχτή για τις επόμενες 40 ημέρες για όσους θελήσουν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από εδώ.Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να τιμήσετε την μνήμη του, στηρίξτε το «Χαμόγελο του Παιδιού», που τόσο εκτιμούσε.
Η σύντροφός του Ιφιγένεια
Τα παιδιά του Αννέτα και Αλέξανδρος
Τα εγγόνια του Άγγελος και Φίλιππος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης σήμερα στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. Κωνσταντίνο Μπροδήμα

Τελετή Τιμής & Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ. ΜΠΡΟΔΗΜΑ – Αποκαλυπτήρια Μνημείου πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛ.ΔΥ.Κ. το 1974

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τις ΠΕ Αργολίδας και Κορινθίας την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »