Οικιακή βοηθός έπνιξε κατάκοιτη ηλικιωμένη στη Ρόδο και κάλεσε την Αστυνομία

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο η δολοφονία μας κατάκοιτης ηλικιωμένης, από την οικιακή της βοηθό, σήμερα το πρωί, στις Καλυθιές!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, της «δημοκρατικής», η οικιακή βοηθός Φ.Φ. 45 ετών που φρόντιζε την ηλικιωμένη η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, τηλεφώνησε το πρωί στους αστυνομικούς λέγοντάς τους «Ελάτε γιατί την έπνιξα».

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν την νεκρή την κατάκοιτη γυναίκα και την 45χρονη να παραμένει στο σημείο, την οποία και συνέλαβαν.

Η άτυχη γυναίκα Φ.Κ., 75 ετών, είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα. Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Πηγή: dimokratiki.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δυναμική πρεμιέρα για την έκθεση «Γεύσεις & Όψεις» στο Πορτοχέλι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Αργολίδας, πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »