Απίστευτη η ερμηνεία που έδωσε ο Πέτρος Τατούλης για τις κινήσεις Μαλτέζου-«Υποσκάπτει καρέκλες άλλων»

Με εντυπωσιακές καταγγελίες κατά του Γιάννη Μαλτέζου ολοκλήρωσε την επίθεσή του κατά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ο Πετρος Τατούλης Στην ανακοίνωσή του με αφορμή την συμπεριφορά του Γιάννη Μαλτέζου απέναντι στον Δήμαρχο Καλαμάτας υπενθυμίζει και την συμπεριφορά του απέναντι στον Δήμαρχο Αργους Μυκηνών Δημήτρη Καμποσο αναφέροντας χαρακτηριστικά : « Καλούμε τον κ.Μαλτέζο να λειτουργεί ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και να πάψει να λειτουργεί ως «υποτακτικός» του κ.Νίκα.
Ο κ.Μαλτέζος είναι δεύτερη φορά που υπέπεσε στο ίδιο πολιτικό παράπτωμα.
Η πρώτη περίπτωση ήταν η επίθεση του απέναντι στον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσο, τολμώντας να χαρακτηρίσει τον Δήμαρχο ως «νεκροθάφτη» του Άργους!
Η δεύτερη περίπτωση, αφορά την απαράδεκτη επιστολή του με την οποία λογοκρίνει τον Δήμαρχο Καλαμάτας για τις δημόσιες δηλώσεις του στο τηλεοπτικό σταθμό «BEST TV» και με περισσό θράσος τον ενημερώνει για τον πρότυπο κανονισμό λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, προσπαθώντας να τον υποβαθμίσει σε έναν απλό επισκέπτη-καλεσμένο, ο οποίος παρακολουθεί τη συνεδρίαση.»
Στη συνέχεια ο Πέτρος Τατούλης προσπαθεί να δώσει ερμηνεία στα όσα κάνει ο Γιάννης Μαλτέζος αναφέροντας χαρακτηριστικά . «Πιθανόν να επιθυμεί να τον αντικαταστήσει ή υποσκάπτοντας καρέκλες άλλων, να διεκδικήσει άλλους αυτοδιοικητικούς ρόλους.
Οι πολιτικές του επιδιώξεις είναι δικαίωμα του, δεν είναι όμως δικαίωμα του να παραβαίνει τα καθήκοντα του και με τις πράξεις του να ξεφτιλίζει το θεσμό που υπηρετεί.
Προς το παρόν οφείλει ένα μεγάλο συγγνώμη προς τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ.Θανάση Βασιλόπουλο. »

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Από τα χαρτιά στο κινητό: Ο εδαφολογικός χάρτης της Πελοποννήσου γίνεται ψηφιακός

Ένα σημαντικό έργο για την ψηφιοποίηση και αξιοποίηση της εδαφολογικής πληροφορίας στην Πελοπόννησο βρίσκεται σε εξέλιξη, δημιουργώντας ένα σύγχρονο εργαλείο για τον πρωτογενή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »