Αγιασμός στον Σύλλογο Καρκινοπαθών & Φίλων Ν.Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν.Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” σας προσκαλεί στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.00 στα γραφεία του συλλόγου Γούναρη 47 στο ΄Αργος.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η κ. Αθανασία Πατεροπούλου ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας, η οποία θα μιλήσει με θέμα: «Καρκίνος και ψυχολογία»
Θα προηγηθεί μια σύντομη αναφορά στην λειτουργία και δράση του Κέντρου Κοινότητας από την Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου κ. Αναστασία Δανοπούλου.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Εκ του Δ.Σ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ζητά επανεξέταση των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση «Παράγουμε στην Ελλάδα»

Επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Νικόλαο Παπαθανάση, με θέμα «Επανεξέταση προσθήκης των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση “Παράγουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »