Σύσκεψη για θέματα υγείας και πρόνοιας στην Περιφέρεια- Αυστηρούς ελέγχους ζήτησε ο Νίκας απο την υπηρεσία

Σε υπηρεσιακή σύσκεψη το πρωί της Δευτέρας, σήμερα 26 Απριλίου, ο Περιφερειάρχης με τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακούς παράγοντες συζήτησαν για θέματα υγείας και πρόνοιας.

Κατά τη συζήτηση και την ανάλυση των στοιχείων, διαπιστώθηκε μια σχετική ύφεση και στα κρούσματα και στο κρίσιμο ζήτημα των νοσηλευομένων, όσον αφορά τον κορωνοϊό. Τονίστηκε, ωστόσο, ότι αυτή η ύφεση, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει εφησυχασμό.
Στη συνέχεια, έγινε συζήτηση για όλα τα γηροκομεία τα οποία λειτουργούν στην Περιφέρεια και δόθηκε σχετική εντολή για αυστηρούς ελέγχους και από τους κοινωνικούς λειτουργούς και από τους επόπτες υγείας. Σημειώνεται ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν υπάρχει κάποια αρνητική εισήγηση ή καταγγελία ή οτιδήποτε άλλο σχετικά με την λειτουργία οίκων ευγηρίας. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες, με αφορμή και αυτό το οποίο συνέβη στα Χανιά, οι έλεγχοι θα είναι συνεχόμενοι. Θα ελεγχθούν όλα όσα απαιτείται να περάσουν από έλεγχο.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πρωτοβουλία Γεωργόπουλου: Εξασφάλισε κτήριο για την λειτουργία ιατρείου στο Κρανίδι-Μέριμνα για Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Συνεπής στις δεσμεύσεις του για την εξυπηρέτηση των κατοίκων στον τομέα της υγείας, ο Δήμος Ερμιονίδας ενεργοποιεί ένα δίκτυο  υγειονομικών δομών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ζητά επανεξέταση των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση «Παράγουμε στην Ελλάδα»

Επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Νικόλαο Παπαθανάση, με θέμα «Επανεξέταση προσθήκης των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση “Παράγουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του Νίκου Φωτιάδη “Ταξίδι στο χώρο και το χρόνο”

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, συνεχίζει τον κύκλο παρουσιάσεων-διαλέξεων «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα: Συνομιλώντας με Προσωπικότητες – Κείμενα – Συγγραφείς», στην έδρα του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »