Σοκαριστική παράσυρση πεζού σε ζωντανή μετάδοση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (βίντεο)

Συγκλονιστική ήταν η πρωινή ζωντανή σύνδεση της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με την Θεσσαλονίκη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, καθώς την ώρα που η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 συνομιλούσε με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, λίγα μέτρα δίπλα της ο/η οδηγός ενός αυτοκινήτου παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε μια γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου διέκοψε αμέσως την συζήτηση, ενώ η κάμερα κατέγραφε τις εικόνες με διερχόμενους να σταματούν για να παράσχουν βοήθεια στην τραυματισμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν πεσμένη στην άσφαλτο, σφαδάζοντας από πόνους.

Η δημοσιογράφος ζήτησε να διακοπεί η απευθείας μετάδοση για να μπορέσει να καλέσει το EKAB και μαζί με τον τεχνικό του ΑΝΤ1 έσπευσαν δίπλα στην τραυματισμένη γυναίκα για να προσφέρουν όποια βοήθεια μπορούσαν.

Παρακολουθήστε το ανατριχιαστικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

Πηγή: ant1news.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ένταξη έργου 700.000 ευρώ για την Επ.Ο. Άργος – Πυργέλλα – Αγία Τριάδα – Αραχναίο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην ένταξη ενός ακόμη σημαντικού έργου για τη συντήρηση και τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αργολίδας προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τις ΠΕ Αργολίδας και Κορινθίας την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »