Επίδαυρος-Σύλλογος «Ο Καββαδίας»: «Από ξένο τόπο…» νέα ημερομηνία για την αναβληθείσα εκδήλωση

Ένα αφιέρωμα από τον «Καββαδία» στη μουσική και στα τραγούδια της Μικράς Ασίας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας σε συνδιοργάνωση με τον Προοδευτικό Σύλλογο Λυγουριού «Ο Καββαδίας» σας προσκαλούν σε μια εξ αναβολής, μουσική βραδιά-αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022. Σας περιμένουμε για να ταξιδέψουμε μελωδικά πίσω στο χρόνο, να τιμήσουμε τη γενιά της προσφυγιάς, που με μοναδικό σθένος έχτισε μια νέα ζωή φέρνοντας μαζί τα ιδιαίτερα πολιτιστικά στοιχεία της.

Η ορχήστρα απαρτίζεται από τους: Κρητούλα Λαρδά (τραγούδι), Αδριανός Κατσούρης (κρουστά), Θάνος Καρανάσιος (βιολί), Βασίλης Καλαγκιάς (λαούτο) και Μάριος Καραχάλιος (κανονάκι).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, στο Λυγουριό και ώρα 20:00.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του “Καββαδία”
Με την υποστήριξη του Δήμου Επιδαύρου
Είσοδος ελεύθερη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ζητά επανεξέταση των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση «Παράγουμε στην Ελλάδα»

Επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Νικόλαο Παπαθανάση, με θέμα «Επανεξέταση προσθήκης των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση “Παράγουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »