Το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών Επιστρέφει…

Το Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών, μετά από δυο χρόνια αναγκαστικής απουσίας από τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επιστρέφει…
Το Σαββατοκύριακο, της 29ης και 30ης Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου, θα διεξαχθεί ένα από τα σημαντικότερα διεθνή πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών.
Το πρωτάθλημα διοργανώνεται για 14η χρονιά από τα σωματεία του ChoyLeeFutKungfu με υπεύθυνο τον κύριο Λαμπάδα, αδειοδοτείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού ΚουνγκΦού, την Πανελλήνια ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ, και συνδιοργανώνεται με την περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του δήμου Ναυπλιέων.
Στο πρωτάθλημα θα διεξαχθούν όλες οι ηλικιακές κατηγορίεςαπό τα αγωνίσματα, TaoLu, pointfighting, qingda καθώς και τεχνικές αυτοάμυνας και kickLight.
Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, πάνω από 40 ελληνικά σωματεία ( Μυτιλήνη, Πάτρα, Κρήτη, Πύργος, Αττική, Τρίπολη, Ρόδος, κτλ) καθώς και σωματεία από Κύπρο, Πορτογαλία, Ρουμανία, Πολωνία και Σερβία.
Στόχος μας είναι το τελευταίο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου η πόλη του Ναυπλίου να γίνει το κέντρο των μαχητικών αθλημάτων και το Παλαμήδειο πρωτάθλημα να επανέλθει στα επίπεδα προ κορωνοϊού ξεπερνώντας τις εξακόσιες συμμετοχές.
Τέλος, προσκαλούμε τις επιχειρήσεις της περιοχής μας να είναι αρωγοί και αυτή την χρονιά σε αυτή την προσπάθειά.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Νέα χρηματοδότηση 15 εκατ. ευρώ για ασφαλέστερους δρόμους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε μια ουσιαστική παρέμβαση για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στην ενεργοποίηση νέας χρηματοδοτικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Νέα Επίδαυρος γιορτάζει τον Άγιο Μάρτυρα Λεωνίδη παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών, η Νέα Επίδαυρος ετοιμάζεται να τιμήσει τη μνήμη του προστάτη της, Αγίου Μάρτυρα Λεωνίδη. Οι εορταστικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »