Γκιόλας: «Σημαντική η έκθεση «Όψεις και Γεύσεις» στο Πορτοχέλι για την προώθηση των τοπικών προϊόντων»

Το βράδυ της Τετάρτης (24/8) έγιναν στο Πορτοχέλι τα εγκαίνια της Έκθεσης «Όψεις και γεύσεις» που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου , του Δήμου Ερμιονίδας και της Κοινότητας Πορτοχελίου.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την τελετή ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιάννης Γκιόλας, αναφέρθηκε στην πρωταρχική σημασία της πρωτογενούς παραγωγής και ειδικότερα του αγροτοδιατροφικού τομέα και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας για τη χώρα μας, την Πελοπόννησο και οπωσδήποτε για την Αργολίδα.

Χαρακτήρισε δε ως ιδιαίτερα εύστοχη και προωθητική τη διοργάνωση παρόμοιων εκθέσεων και ασφαλώς και αυτής στο Πορτοχέλι της Ερμιονίδας που δίνει την ευκαιρία και κίνητρο για τους τοπικούς παραγωγούς, μεταποιητές και μικροεπιχειρηματίες να βελτιώσουν, αναδείξουν και προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Για το λόγο αυτό συνεχάρη τους διοργανωτές και κυρίως το Επιμελητήριο, αλλά και τους συμμετέχοντες και συμπράττοντες φορείς που προαναφέρθηκαν, οι οποίοι διοργάνωσαν την 9η έκθεση, με αρκετούς εκθέτες και παράλληλες δράσεις που την εμπλουτίζουν.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: «Λουκέτο» διαρκείας στο Κολυμβητήριο με υπογραφή Μαντζαβράκου και δικαιολογίες-γρίφους

Σε ένα απέραντο επικοινωνιακό «θολό τοπίο» εξελίσσεται η διαχείριση των έργων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ναυπλίου. Με μια νέα, προκλητικά αόριστη ανακοίνωση, η δημοτική αρχή παρατείνει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Υποβολή voucher για την εγγραφή βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει, τους νόμιμους κηδεμόνες βρεφών και νηπίων που έλαβαν voucher ότι μπορούν να το καταθέσουν στα γραφεία της Διεύθυνσης, επί της οδού Ηρακλέους 6, προκειμένου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, παρέστη στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »