Δήμος Επιδαύρου: Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε «Μία φανταστική βραδιά στην Βαγιωνιά»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη το βράδυ της Τρίτης 9 Αυγούστου στην Αρχαία Επίδαυρο στην παραλία «Βαγιωνιά» ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Πρόκειται για την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία που διοργάνωσε η νεοσύστατη Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Επιδαύρου.

Η Αυγουστιάτικη βραδιά στην υπέροχη παραλία του Δήμου Επιδαύρου, πλημμύρισε από νότες με τα αγαπημένα τραγούδια του Μίλτου Πασχαλίδη όπως και άλλων συνθετών, ξεσηκώνοντας τον κόσμο σε μία ξέφρενη γιορτή.
Μαζί του ήταν οι Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Πάρις Περυσινάκης (λύρα – μαντολίνο), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα) και Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο).

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Επιδαύρου κ. Τριαντάφυλλος Κρέτσης και ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Αναστάσιος Χρόνης.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το βραβείο «Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες Τουρισμού» 2027

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δρομολόγησε τη διαδικασία για το βραβείο «Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες Τουρισμού» για το έτος 2027. Τουριστικοί προορισμοί από ολόκληρη την Ευρώπη καλούνται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Ανάπλι… σεργιάνι ο νους στις γειτονιές”: Μια ομαδική έκδοση αγάπης και μνήμης παρουσιάζεται στο Βουλευτικό

Οι γειτονιές του Ναυπλίου “ζωντανεύουν” μέσα από τις σελίδες μιας ιδιαίτερης εκδοτικής προσπάθειας, που ενώνει τη νοσταλγία με την προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »