ΕΟΔΥ-Κορωνοϊός: Το 45% των rapid test βγήκαν θετικά στο Ναύπλιο την Κυριακή

Την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκαν 33 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 25 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 6.159 rapid test και ανευρέθηκαν 1.358 θετικά (22.05%).

Από τις 1.358 περιπτώσεις, οι 638 αφορούν άνδρες και οι 720 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 42.25 έτη.

Στην Αργολίδα πραγματοποιήθηκε μια δράση στο Ναύπλιο όπου διενεργήθηκαν 152 rapid test και προέκυψαν 68 θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικότερα, στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκαν 152 rapid test με 68 θετικά (44.74%) που αφορούν σε 29 άνδρες και 39 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 46 έτη.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ιστορικά εγκαίνια με σημαντικές ανακοινώσεις Μενδώνη στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια αναμονής, η αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης απέκτησε ξανά τη δική της «κιβωτό του χρόνου». Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέα κοινωνική παρέμβαση 4,1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη στήριξη παιδιών, οικογενειών και ατόμων με αναπηρία

Έχοντας στόχο τη στήριξη των οικογενειών και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στην ενεργοποίηση νέας χρηματοδοτικής πρόσκλησης συνολικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Η Κική Δημουλά στα «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, μετά την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία «Πορτρέτα πολιτικών» που κάλυψε ολόκληρο το 2024, προχωρά σε μια νέα πρωτοβουλία, με τον γενικό τίτλο «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »