Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα παρέμβει υπέρ της ΔΕΔΑ στο Διοικητικό Εφετείο

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα παρέμβει υπέρ της ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου) στην προσφυγή της τελευταίας στο Διοικητικό Εφετείο, όσον αφορά στην απένταξη -εκ μέρους της ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας)- της Περιφέρειας Πελοποννήσου από το πρόγραμμα της ΔΕΔΑ για την ανάπτυξη δικτύων φυσικού αερίου.
“Η ΔΕΔΑ είναι δημόσια επιχείρηση και η παρέμβασή μας υπέρ της ως Περιφέρεια Πελοποννήσου γίνεται καθώς θεωρούμε ότι αυτό υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον” δήλωσε, ειδικότερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Αρχικά, η ΔΕΔΑ είχε λάβει άδεια για την ανάπτυξη των δικτύων διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά στη συνέχεια η ΡΑΕ της την αφαίρεσε. Η ΔΕΔΑ υπέβαλε προς την ΡΑΕ αίτηση να αναθεωρήσει την απόφαση απένταξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου από το πρόγραμμα ανάπτυξης των δικτύων αερίου της εταιρείας, ωστόσο η εν λόγω αίτηση απορρίφθηκε από τη ΡΑΕ -με αποτέλεσμα η ΔΕΔΑ να προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Αργολική απόβαση στη Λυών: 14 αθλητές του Choy Lee Fut στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κουνγκ Φού

Ο σύλλογός μας ανακοινώνει τη συμμετοχή δεκατεσσάρων (14) αθλητών και αθλητριών στο 20ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΓουΣού Κουνγκ Φού, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λυών της Γαλλίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »