Επόμενος γεωγραφικός σταθμός της 2ης Ψηφιακής Μετάβασης η Αρκαδία, τα Κύθηρα, η Λακωνία και τμήμα του Ν. Αργολίδας, στις 14/5/2021.

 

Σύμφωνα με τον «οδικό χάρτη» της Πολιτείας (Κοινή Υπουργική Απόφαση 18/2020, ΦΕΚ Β’ 1752, 7/5/2920) και του κοινού χρονοδιαγράμματος της ΕΡΤ και της DIGEA, επόμενος γεωγραφικός σταθμός για τη δεύτερη ψηφιακή μετάβαση είναι Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας και Λακωνίας, τμήμα της Αργολίδας και τα Κύθηρα.

Η μετάβαση στις περιοχές αυτές θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 14 Μαΐου 2021 και τα Κέντρα Εκπομπής που θα επηρεαστούν είναι:
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
ΑΝΑΒΡΥΤΗ
ΑΣΕΑ
ΔΟΛΙΑΝΑ
ΚΥΘΗΡΑ
ΛΕΒΙΔΙ
ΡΕΙΧΕΑ
Οι τηλεθεατές των περιοχών που καλύπτονται από τα συγκεκριμένα κέντρα εκπομπής θα πρέπει να προβούν σε επανασυντονισμό των δεκτών τους για τη λήψη των καναλιών από τις νέες συχνότητες, ενώ επισημαίνεται ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε αγορά νέου εξοπλισμού. 
Υπενθυμίζεται πως με τη δεύτερη φάση της ψηφιακής μετάβασης, που πραγματοποιείται βάσει Ευρωπαϊκής Οδηγίας, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, δημόσιοι και ιδιωτικοί, θα εκπέμπονται στις τελικές διεθνώς κατοχυρωμένες συχνότητες ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνεται φάσμα για την ανάπτυξη εφαρμογών 5G. 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Εργασία με αξιοπρέπεια σε εποχές εργασιακού εκφοβισμού-Της Έλενας Λεζέ

Καθώς πλησιάζει η Εργατική Πρωτομαγιά η συζήτηση για την αξία της εργασίας αποκτά ιδιαίτερο βάρος. Συχνά μιλάμε για την εργασία ως μέσο βιοπορισμού ως δικαίωμα ή ως παραγωγική δύναμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κύκλος επισκέψεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες από τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό για την εξειδίκευση του έργου και τη διαβούλευση για το νέο αναπτυξιακό σχέδιο

Με κεντρικό μήνυμα «Πελοπόννησος 360: Από τον διάλογο στην πράξη» εγκαινιάζεται η νέα πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού κατά την οποία ξεκινά ένας νέος κύκλος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πρωτομαγιά με ασφάλεια: Νέες δράσεις του ΙΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ για την πρόληψη και το αλκοόλ

Με στόχο τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων και την καλλιέργεια οδικής συνείδησης το ΙΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ, μέλος Π.Σ.Ι.ΚΤΕΟ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΤΕΟ), ανακοίνωσε μια σειρά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »