Μπλόκο στην χρηματοδότηση Αναπλάσεων από από Αναγνωσταρά, Γκόνη και Αλιμπέρτη

Μπλόκο στην χρηματοδότηση Αναπλάσεων από από Αναγνωσταρά, Γκόνη και Αλιμπέρτη καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Επόμενη Μέρα του Δημήτρη Κωστούρου με την ακόλουθη ανακοίνωση :
Προσκολλημένοι για άλλη μια φορά στο παρελθόν η κυρία Αλιμπέρτη, ο κύριος Αναγνωσταράς και ο κύριος Γκόνης, έδειξαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 το πραγματικό τους πρόσωπο αυτό της αδράνειας και της οπισθοδρόμησης.
Κενό γράμμα οι δημόσιες τοποθετήσεις τους για υπεύθυνη, χωρίς σκοπιμότητες αντιπολίτευση.
Η καταψήφιση σημαντικών έργων από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» όπως οι αναπλάσεις των κεντρικών οδών του Τολού (Μπουμπουλίνας και Σέκερη) και της κεντρικής πλατείας της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα), ανάπλαση του Τολού περίπου 2.000.000 ευρώ, δείχνουν ότι δεν επιθυμούν την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας.
Το θέμα που ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο είχε να κάνει με την αποδοχή του ποσού ώστε να προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησης του έργου. Μετεξεταστέα και πάλι η Αντιπολίτευση.
Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ευημερία και την βελτίωση των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας.
Κοινή πεποίθηση μας είναι ότι αυτός ο τόπος, με τις δυσκολίες και τις ομορφιές του, θέλει ανθρώπους της προσφοράς, θέλει μαχητές που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων.
Όσα εμπόδια και να θέτουν, όσο και να τορπιλίζουν εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για έναν νέο κύκλο προόδου, με ισχυρή προσήλωση για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τον Δήμο Ναυπλιέων.
Το όχι των τριών δείχνει ποιος θέλει να πάει μπροστά ο τόπος που ζει και ποιος παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια με μοναδικό κίνητρο…το δικό του συμφέρον!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Διεθνής Ημέρα Συνεταιρισμών 2026- Γράφει ο Γιάννης Πάζιος Αγροτικός Συνεταιρισμός Ένωση Μεσσηνίας Διευθυντής

Κάθε πρώτο Σάββατο του Ιουλίου τιμάται η Διεθνής Ημέρα Συνεταιρισμών, μια ημέρα αφιερωμένη στις αξίες της Συνεργασίας, της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης που εκφράζει διαχρονικά το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιστροφή Δωρή στο «Όραμα» Ορφανού: Συνενοχή ή συκοφαντία;-Το παρασκήνιο της ψηφοφορίας στη Δημοτική Επιτροπή

Ναύπλιο: Πώς η επιστροφή Δωρή στο «Όραμα Δημιουργίας» του Ορφανού επηρέασε την ψηφοφορία για τη Δημοτική Επιτροπή-Πρώτος ο Δικαίος, δεύτερος ο Τζαρίμας-Διασώθηκε η Καραγιάννη, «πάτωσε» η Ξύδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους – Μυκηνών: «Η λειτουργία των οικίσκων ανακύκλωσης είναι ευθύνη της ιδιωτικής εταιρείας»

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει τους δημότες ότι η λειτουργία των οικίσκων ανακύκλωσης αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει τη διαχείρισή τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναστασία Αργυροπούλου για Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους: «Σπουδαία ημέρα και νέα εποχή για τον πολιτισμό μας»

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δήμου Άργους-Μυκηνών, Αναστασία Αργυροπούλου, χαιρετίζει την επαναλειτουργία του ιστορικού μουσείου μετά από 12 χρόνια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »