Γκιόλας: «Προκλητική η αδιαφορία της Κυβέρνησης για το θέμα παιδιάτρου στη Ν.Μ. Ναυπλίου»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους γονείς και κηδεμόνες της περιοχής του Δήμου Ναυπλιέων για το θέμα της έλλειψης παιδιάτρων στις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες του νομού και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας ήταν μαζί τους μιας και κάθε προσπάθεια στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού ελέγχου αποβαίνει μέχρι στιγμής άκαρπη.

“Η στάση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι εξοργιστική, η γενικότερη πολιτική της στο θέμα της Δημόσιας Υγείας γνωστή και σαφής με στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της, η αγανάκτηση των γονέων μεγάλη και η υγεία των χιλιάδων παιδιών της περιοχής βρίσκεται στα χέρια του ενός και μοναδικού παιδίατρου που υπηρετεί στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου”, τόνισε ο Γιάννης Γκιόλας.

“Αποτέλεσμα της κυβερνητικής αδιαφορίας, είναι η καταφυγή σε δημόσια Νοσοκομεία γειτονικών νομών αλλά και η αναγκαστική λύση των ιδιωτών παιδιάτρων, δύο λύσεις που επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο το μισοάδειο πορτοφόλι των γονιών”, πρόσθεσε.

Ο βουλευτής τόνισε ακόμη την ανάλγητη στάση των Κυβερνώντων, οι οποίοι επισκέπτονται –δήθεν με ενδιαφέρον- τα Νοσοκομεία του Νομού, αναγνωρίζουν τις τεράστιες ελλείψεις, αλλά όπως δήλωσε πρόσφατα ο κ. Σταϊκούρας, «δεν υπάρχουν άλλα χρήματα στα δημόσια ταμεία..».

“Προφανώς οι αμοιβές των γαλάζιων «golden boys» και τα σημαντικά δώρα στα φιλικά Μ.Μ.Ε, είναι πολύ πιο σοβαρά θέματα από την υγεία των παιδιών του ελληνικού λαού”, δήλωσε ο βουλευτής Αργολίδας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Νέα κοινωνική παρέμβαση 4,1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη στήριξη παιδιών, οικογενειών και ατόμων με αναπηρία

Έχοντας στόχο τη στήριξη των οικογενειών και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στην ενεργοποίηση νέας χρηματοδοτικής πρόσκλησης συνολικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανακοινώθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες: Στην θέση του ο Σιδέρης μέχρι το τέλος του χρόνου-Σταθεροί Γανώσης και Μαντζούνης

Μία νέα παράταση στην θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κέρδισε ο Βασίλης Σιδέρης που παραμένει στην θέση του μέχρι το τέλος του έτους. Στις ίδιες θέσεις παρέμειναν τόσο ο Αναστάσιος Γανώσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ιστορικά εγκαίνια με σημαντικές ανακοινώσεις Μενδώνη στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια αναμονής, η αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης απέκτησε ξανά τη δική της «κιβωτό του χρόνου». Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »