Κυκλοφόρησε ο δίγλωσσος (ελληνικά-αγγλικά) τόμος 15Β της επιστημονικής επετηρίδας του ΠΛΙ «Εθνογραφικά», με τίτλο «Οι γυναικείες φορεσιές της Αργολιδοκορινθίας». Το κείμενο είναι της ιδρύτριας και προέδρου του ΠΛΙ Ιωάννας Παπαντωνίου και συνοδεύεται από έγχρωμο φωτογραφικό υλικό.
Η έκδοση πραγματοποιήθηκε με την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς – Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων.
Συντονισμός/Επιμέλεια έκδοσης: Μαρία Παπαδοπούλου

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ζητά επανεξέταση των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση «Παράγουμε στην Ελλάδα»
Επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Νικόλαο Παπαθανάση, με θέμα «Επανεξέταση προσθήκης των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση “Παράγουμε




