ΓΣΕΕ: Κάλεσμα στην 24ωρη Γενική Απεργία

Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους να μετάσχουν στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία πού έχει προκηρύξει για μεθαύριο Τετάρτη 6 Απριλίου 2022.

Με κεντρικό σύνθημα, “μισθός δε φτάνει, ο λογαριασμός δε βγαίνει” η Συνομοσπονδία διεκδικεί μεταξύ άλλων αύξηση των μισθών και μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας, ώστε να υπάρξει αξιοπρεπής διαβίωση για όλους.

Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας την Τετάρτη, η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Αθήνα στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας .

Εδώ και 14 χρόνια, οι εργαζόμενοι σηκώνουν στις πλάτες τους τα βάρη μιας βαθιάς κρίσης που επηρέασε τα εισοδήματα αλλά και τις ζωές όλων. Τα χρόνια πέρασαν η κρίση διαρκώς βαθαίνει, τα βάρη παραμένουν, τα δικαιώματα συρρικνώνονται.

Απεργούμε και διεκδικούμε από την Κυβέρνηση μέτρα εδώ και τώρα.

Δε νοείται ανάπτυξη η οποία δεν προϋποθέτει ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δεν υπάρχει μέλλον που δε διασφαλίζει την ανθρώπινη προοπτική.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών: Κάλεσμα στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Ναύπλιο

140 χρόνια από το Σικάγο του 1886 και τους αγώνες για το 8ωρο ως την ματωμένη Πρωτομαγιά του 1936 στη Θεσσαλονίκη και την ηρωική θυσία των 200 κομμουνιστών στην Καισαριανή την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »