«Έπεσε» η πλατφόρμα aade.gr και myΤaxisnet-Αδύνατες οι συναλλαγές με την εφορία

Χιλιάδες φορολογούμενοι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε συναλλαγή με την εφορία

“Κλειστόν μέχρι νεωτέρας” το Taxisnet, για την εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεών που λήγουν τέλος του μηνός. Πολίτες και επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν από το πρωί προβλήματα διασύνδεσης, η πλατφόρμα του aade.gr και myΤaxisnet καταρρέει ή δεν επιτρέπει καν την είσοδο στους υπόχρεους.

Η ταλαιπωρία για τους φορολογουμένους είναι τεράστια γιατί, ενώ άλλες εφαρμογές έχουν βγει εκτός λειτουργίας (πχ Ε1, ΦΠΑ, MyData) σε άλλες γίνεται εφικτή η είσοδος (πχ Ε9 για μεταβιβάσεις ακινήτων κλπ) αλλά μετά η σύνδεση κόβεται.

Λογιστές, φοροτεχνικοί και συμβολαιογράφοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τους, προειδοποιούν και για τον κίνδυνο να επιβληθούν πρόστιμα στους πελάτες για καθυστερήσεις για τις οποίες δεν ευθύνονται οι ίδιοι.

Πηγή: protothema.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη στην Τρίπολη για το ματς με την Καλαμάτα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γιάννης Μανώλης: «Η Πολιτιστική Ναυπλιάδα εμπλουτίζει τη ναυτική παράδοση του Ναυπλίου»

Στην καθοριστική σημασία της επανακαθιέρωσης της Ναυτικής Εβδομάδας, αλλά και στην εξέλιξη των πολιτιστικών θεσμών της πόλης, αναφέρθηκε με δημόσια παρέμβασή του ο πρώην Αντιδήμαρχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »