Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για την Ουκρανία από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Κεντρικής Διοίκησης για την συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες του καταστροφικού πολέμου της Ουκρανίας.
Εθελοντές του Τομέα Υγείας και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, συγκέντρωσαν και δεματοποίησαν τα είδη τροφίμων, φαρμάκων και υγειονομικού υλικού που ζητήθηκαν και προσφέρθηκαν άμεσα από την τοπική κοινωνία.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά, όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσέφεραν ανώνυμα την βοήθειά τους στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν από τα δεινά του πολέμου.
Επίσης, θερμές ευχαριστίες προς τους κάτωθι πολιτιστικούς συλλόγους και λοιπούς φορείς που κινητοποίησαν τα μέλη τους και ενίσχυσαν σημαντικά την προσπάθεια αυτή:
-«ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ »
-«ΧΟΡΟΣΗΜΟ»
-Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου
-Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Αφων Μαλτέζου
-Εκπαιδευτικό όμιλο Αργολίδας «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»
-ΔΕΕΠ (NOΔΕ) Αργολίδας
-Εταιρεία ΤΣΑΜΠΑΣΗΣ Α.Ε.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: 2ο & 3ο Εργαστήριο Φωτογραφίας στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου

Με την καθοδήγηση της αγαπημένης μας διακεκριμένης φωτογράφου Υπατίας Κορνάρου, συνεχίζουμε το φωτογραφικό μας ταξίδι με δύο ακόμα δημιουργικά εργαστήρια γεμάτα φαντασία, παιχνίδι και… πολλά κλικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΕΛΣΤΑΤ: Οι τουριστικές περιοχές κρατάνε όρθια την οικοδομή στην Αργολίδα – Της Γιούλας Λαπαθιώτη (πίνακες)

Αργολίδα: Δεύτερη δύναμη στην Πελοπόννησο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 2025-Οικοδομική ανάκαμψη σε Ερμιονίδα και Ναύπλιο, στασιμότητα στο Άργος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »