Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. φιλτράρει το νερό πριν από την βρύση

Ένα ακόμα μεγάλο και σημαντικό έργο (Π/Υ 682.000,00) ετοιμάζεται να υλοποιήσει η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλιέων .

Από 09/02/2022 έγινε η προκήρυξη διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΛΕΡΝΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΜΩΝΗΣ ΠΟΥ ΥΔΡΕΥΟΥΝ ΤΑ Δ.Ε. ΑΣΙΝΗΣ – ΤΙΡΥΝΘΑΣ ΚΑΙ Τ.Κ. ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ».

Το έργο αυτό ήταν από τα πρώτα που εγκρίθηκαν από το πρόγραμμα ΑΝΤ. ΤΡΙΤΣΗΣ ύστερα από την υψηλή προτεραιοποίηση που έδωσε σε αυτό το έργο ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος.

Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία μονάδα φίλτρανσης επεξεργασίας νερού των πηγών της Λέρνης Αργολίδας, η οποία θα εγκατασταθεί σε χώρο δεξαμενών της Δ.Ε.Υ.Α.Ν., με σκοπό την αντιμετώπιση των αναγκών ύδρευσης του Δήμου.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των προσφορών είναι η 01/03/2022

H καταλυτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 24/03/2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Με αυτό το έργο και σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση των νέων δικτύων της πόλης του Ναυπλίου θα επαναλειτουργήσουν και τα φίλτρα στην δεξαμενή της Ακροναυπλίας καλύπτοντας το σύνολο του Δήμου Ναυπλιέων .

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Νέα χρηματοδότηση 15 εκατ. ευρώ για ασφαλέστερους δρόμους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε μια ουσιαστική παρέμβαση για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στην ενεργοποίηση νέας χρηματοδοτικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »