Προετοιμασία του Δήμου Ναυπλιέων για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Συνάντηση με πολιτιστικούς φορείς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και προέδρους τοπικών συμβουλίων είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού Νάντιας Αναστασίου και της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Μαρίας Ράλλη, όσον αφορά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και δράσεις.
Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ ως αρμόδιο νομικό πρόσωπο, σεβόμενοι την δημόσια υγεία και τα υγειονομικά πρωτόκολλα και συγχρόνως κατανοώντας την ανάγκη του κόσμου και του τόπου μας να γιορτάσει τις Aπόκριες, έχει προβεί στον σχεδιασμό επιλεκτικών δράσεων οι οποίες θα συμβολίζουν την ταυτότητα της πόλης μας αλλά και του Δήμου μας γενικότερα με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στα παιδιά μας.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων.
Ωστόσο την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου ανοίγοντας το Τριώδιο, τα τμήματα του ΔΟΠΠΑΤ και ολιγομελή τμήματα των χορευτικών σωματείων της πόλης ξεκινώντας από την πλατεία Καποδίστρια θα περιδιαβούν τα σοκάκια της πόλης μας δίνοντας της αποκριάτικο ρυθμό.
Ας γιορτάσουμε λοιπόν όλοι, προσεχτικά, τηρώντας όλα τα μέτρα και τις φετινές Aπόκριες με την αισιοδοξία ότι όλοι του χρόνου θα είναι παρόντες στο Βενετσιάνικο Καρναβάλι.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Πότε και πού θα γίνει η κλήρωση για Πρωταθλήματα και Κύπελλο της νέας σεζόν

Σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου μπαίνει επίσημα το τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας ανακοίνωσε την ημερομηνία για την κλήρωση των διοργανώσεών της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δυναμική πρεμιέρα για την έκθεση «Γεύσεις & Όψεις» στο Πορτοχέλι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Αργολίδας, πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »