Αίγιο: Αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από τη γυναίκα του

Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία του χωριού Ροδιά Αιγιαλείας, καθώς ηλικιωμένος κάτοικος έδωσε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο αυτόχειρας αυτοτραυματίστηκε με την κυνηγετική του καραμπίνα και αμέσως έτρεξε και τον βρήκε η γυναίκα του χωρίς τις αισθήσεις του. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Γείτονες αναφέρουν στο filodimos.gr πως ο αυτόχειρας ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και αγαπητός στο χωριό μα το τελευταίο διάστημα φαινόταν πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά.

Πηγή: filodimos.gr, Πέπη Σπηλιωτοπούλου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΦΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ

Ενενήντα πέντε δηλητηριασμένα δολώματα και έναν νεκρό σκύλο εντόπισαν σε κοινή επιχείρηση οι Ειδικές Μονάδες Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων (ΕΜΑΔΔ) του Κυνηγετικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του Νίκου Φωτιάδη “Ταξίδι στο χώρο και το χρόνο”

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, συνεχίζει τον κύκλο παρουσιάσεων-διαλέξεων «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα: Συνομιλώντας με Προσωπικότητες – Κείμενα – Συγγραφείς», στην έδρα του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »