Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδράμει οικονομικά τις Μητροπόλεις στις 5 Π.Ε.

Πίστωση συνολικού ύψους 80.000 διατέθηκε με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα προς τις 8 μητροπόλεις της Περιφέρειας.

Η εν λόγω πίστωση διατίθεται για την υποστήριξη από την Περιφέρεια των ευαγών ιδρυμάτων των μητροπόλεων:
 α) Αργολίδος, β) Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, γ) Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους, δ) Μάνης, ε) Μαντινείας και Κυνουρίας, στ) Μεσσηνίας, ζ) Μονεμβασίας και Σπάρτης και η) Τριφυλίας και Ολυμπίας, οι οποίες λαμβάνουν από 10.000 ευρώ.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Φραγκιουδάκης: Κατηγορία Κινδύνου 5″ στα χαρτιά – Μία “Ωρολογιακή Βόμβα” στην καρδιά του Ναυπλίου

Σήμερα, Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026, ο Δήμος Ναυπλιέων εξέδωσε μια ορθή και αναγκαία ανακοίνωση, ενημερώνοντας πολίτες και επισκέπτες ότι η περιοχή μας βρίσκεται σε Κατάσταση Συναγερμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σφοδρή επίθεση του Εμπορικού Συλλόγου κατά της Δημοτικής Αρχής Ναυπλιέων για την έκθεση βιβλίου

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου: «Όχι στην εμπορευματοποίηση και την αλλοίωση της Έκθεσης Βιβλίου Ναυπλίου εις βάρος της τοπικής αγοράς»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »