Σε σοκ ο διευθυντής Γυμνασίου που απήγαγαν οι «Θεματοφύλακες» στην Πιερία-Σύλληψη 5 ατόμων (βίντεο)

Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»  άρπαξαν τον διευθυντή από το σχολείο και τον έσυραν στο τμήμα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο διευθυντής του Γυμνασίου στο Αιγίο Πιερίας ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από την καταδρομική επίθεση τουλάχιστον πέντε ατόμων τα οποία ισχυριζόμενα ότι είναι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» τον απήγαγαν βάζοντάς του χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το σοβαρό επεισόδιο έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια γονέων και καθηγητών οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο δήμαρχος Πύδνας Αναστάσιος Μανωλάς, ανέφερε ότι η επίθεση εναντίον του διευθυντή έγινε λίγο πριν φτάσει στο γραφείο του, στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

«Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του. Βρίσκεται σε σοκ καθώς καταλαβαίνετε ότι είναι αδιανόητο να έρχονται τουλάχιστον πέντε άτομα να σου βάζουν χειροπέδες και να σε βάζουν σε ένα αυτοκίνητο μη γνωρίζοντας που πας. Προσπάθησα να μιλήσω μαζί του, αλλά δεν ήταν σε θέση να μου εξηγήσει το περιστατικό. Ο άνθρωπος έχει τρομάξει πάρα πολύ».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο «οι θεματοφύλακες του Συντάγματος» όπως αποκαλούνται δεν είναι από την περιοχή ενώ συνελήφθησαν από τους αστυνομικού όταν έφθασαν στο τμήμα και παρέδωσαν τον διευθυντή.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν είναι από την περιοχή τα άτομα αυτά. Η επίθεση έγινε από περίπου πέντε άτομα ενώ έξω από το αστυνομικό τμήμα μαζεύτηκαν και άλλα περίπου καμιά δεκαριά από αυτούς. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια γονιών και εκπαιδευτικών». Ανέφερε συγκεκριμένα ο δήμαρχος της περιοχής στο protothema.gr.

Θεοδωρικάκος: Προκλητικές και απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους», δήλωσε σχετικά με το επεισόδιο στην Πιερία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πηγή: protothema.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η Νέα Επίδαυρος γιορτάζει τον Άγιο Μάρτυρα Λεωνίδη παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών, η Νέα Επίδαυρος ετοιμάζεται να τιμήσει τη μνήμη του προστάτη της, Αγίου Μάρτυρα Λεωνίδη. Οι εορταστικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »