
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας σε ίντερνετ καφέ του δημοτικού διαμερίσματος Μύλων, ειδικότερα, συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης και ένας παίκτης για διενέργεια και συμμετοχή, αντίστοιχα, σε παράνομο στοίχημα.
Συγκεκριμένα, μετά από έφοδο ανδρών της ΕΛΑΣ, συνελήφθη ο 34χρονος παίκτης την ώρα που έδινε τα δελτία στον ιδιοκτήτη του καφέ. Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι με το εξωτερικό, βιβλίο παικτών, κουπόνια στοιχηματισμού και το ποσό των 4.500 ευρώ. Οι δύο δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Άγρια επίθεση αλλοδαπού σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος
Την απρόκλητη επίθεση ενός αλλοδαπού δέχθηκε διασώστης του ΕΚΑΒ στο Άργος κατά την διάρκεια επιχείρησης στήριξης ασθενούς που παρουσίασε λιποθυμικό επεισόδιο σε γνωστό καφενείο




