
Δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με γραπτή του δήλωση.
Στη δήλωση του, ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι «για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους αποφάσισα να μην θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Θα είμαι όμως παρών και συμμέτοχος με όλες μου τις δυνάμεις για να αναδείξουμε το ΠΑΣΟΚ ισχυρό και αυτοδύναμη κυβέρνηση, που θα φέρει ξανά στην Ελλάδα πρόοδο, ευημερία περηφάνια».
Σημειώνεται ότι σήμερα, Κυριακή, λήγει η προθεσμία που έχει θέσει η Ιπποκράτους και η επιτροπή υπό τον Γιάννη Ραγκούση επεξεργάζεται ήδη προτάσεις, προκειμένου να καταρτίσει τα ψηφοδέλτια.
Στις εκλογές δεν θα είναι υποψήφιοι ο Μιχάλης Νεονάκης και ο Κίμωνας Κουλούρης. Αγνωστη παραμένει η τύχη των Γ.Παπαντωνίου, Χρ.Πάχτα, Γ.Ανθόπουλου και Χρ.Βερελή, αλλά το πιθανότερο είναι να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων.
ΠΗΓΗ.in.gr

Ναύπλιο: Μάχη για τη ζωή του δίνει 70χρονος που κινδύνεψε να πνιγεί στην Αρβανιτιά
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Αυγούστου, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, όταν ένας άνδρας περίπου 70 ετών κινδύνεψε να πνιγεί




