Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 31-24 του Διομήδη Άργους στη Μίκρα.

Σημαντική νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε 31-24 του Διομήδη Άργους στη Μίκρα, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος χάντμπολ.

Στο ξεκίνημα, ο «Δικέφαλος» πάτησε δυνατά στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να καταφέρει να προηγηθεί με 3-0. Παρά την προσπάθεια των Αργείων να αντιδράσουν, μειώνοντας σε 4-2, οι «ασπρόμαυροι» διατήρησαν τον έλεγχο, διπλασιάζοντας λίγο αργότερα το σκορ, 8-4. Τη διαφορά των τεσσάρων γκολ τη διατήρησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μέχρι και το 14-10, φτάνοντας τελικά τη διαφορά στα 5 γκολ και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 15-10 σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαν ακόμα πιο δυνατά και, διατηρώντας τον έλεγχο του αγώνα, άνοιξαν τη διαφορά στα +6 γκολ (19-13), και, λίγο αργότερα, άγγιξαν το +7 στα γκολ (21-14). Όσο και αν προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι να αντιδράσουν, δεν τα κατάφεραν, με τους παίκτες του Πάνου Γούσιου να κρατάνε το προβάδισμα (31-24) και να φτάνουν στη νίκη.
Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι αυτό με την ΑΕΚ το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 17:30 στο κλειστό της Μίκρας.
onsports.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ιστορικός θρίαμβος στο Σίδνεϊ: Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Εθνική πόλο ανδρών (βίντεο)

Στην κορυφή του κόσμου η Εθνική πόλο ανδρών με μια ιστορική, παγκόσμια επιτυχία που γράφεται με χρυσά γράμματα! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε το World Cup στο Σίδνεϊ,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας: Συγχαρητήριο μήνυμα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση-Αποτελέσματα

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κατάσταση Συναγερμού (Red Code) η Αργολίδα την Τετάρτη-Ανακοίνωση Δήμου Ερμιονίδας

Ο Δήμος Ερμιονίδας ενημερώνει τους δημότες και τους επισκέπτες ότι, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »