Στην Καλαμάτα θα βρίσκεται την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης, ως επίσημος εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της Επετείου της Εθνικής Αντίστασης.
Στις 10 το πρωί θα ψαλλεί Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων.
Στις εκδηλώσεις θα παραστούν, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, εκπρόσωποι της Βουλής, Πολιτικών κομμάτων και Αντιστασιακών οργανώσεων, ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Καλαμάτας, ο Νομάρχης Μεσσηνίας και ο Δήμαρχος Καλαμάτας.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Αργολίδα και την Κορινθία την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη 30 Ιουνίου,




