Βρέθηκαν τα λείψανα του Τ. Παπαδόπουλου;


Τα λείψανα ενός άγνωστου άνδρα βρέθηκαν στην περιοχή Τσέρι στα περίχωρα της Λευκωσίας, αργά το βράδυ της Δευτέρας, στο νέο κοιμητήριο του Στροβόλου. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 Κύπρου που μετέδωσε την είδηση, επί τόπου βρίσκονται ιατροδικαστές για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τα λείψανα του Τ. Παπαδόπουλου που είχαν κλαπεί από άγνωστους τυμβωρύχους.

Στο κοιμητήριο έσπευσαν ο γιός, η θυγατέρα και η σύζυγος του Τάσσου Παπαδόπουλου για να αναγνωρίσουν τα λείψανα, από τα ρούχα και τα υποδήματα.

Όπως δήλωσε στο κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας «κατόπιν πληροφοριών, εντοπίστηκε σορός σε κοιμητήριο στη Λευκωσία, η οποία με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις ενδεχομένως να ανήκει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο».
Πρόσθεσε πως «θα γίνουν οι αναγκαίες εξετάσεις για ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA, ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον όντως ανήκει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο».

Πηγή: www.zougla.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ναυπλιέων: Τα πραγματικά στοιχεία για τη στήριξη του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Με αφορμή την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας, ο Δήμος Ναυπλιέων θεωρεί αναγκαίο, προς ενημέρωση των πολιτών, να αποσαφηνίσει τα πραγματικά στοιχεία σχετικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δύο επέτειοι για την Καραθώνα ή η διαρκής κοροϊδία σε βάρος του Ναυπλιακού λαού-Του Τόλη Κοΐνη

Στις 12 Αυγούστου 2024 η μικρότερη παράταξη της Δημοτικής Αντιπολίτευσης, η «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» κατέθεσε ένα ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα να μην δοθεί η Καραθώνα προς εκποίηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »