Το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ναυπλίου απέκτησε αναβατόριο ΑΜΕΑ

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υποδομών, των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους αθλητές και τους αθλούμενους και της διευκόλυνσης των συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας, το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ναυπλίου απέκτησε ειδικό αναβατόριο για ΑΜΕΑ. Το αναβατόριο είναι δωρεά του συμπολίτη μας κου Κωνσταντίνου Αναστασόπουλου, ο οποίος το δώρισε προς τον Δήμο στην μνήμη των γονέων του Μένιου και Ειρήνης Αναστασοπούλου. Ο Δήμος Ναυπλιέων και προσωπικά ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Κωστούρος εκφράζουν της θερμές τους ευχαριστίες για την ευαισθησία του και την προσφορά του.

Το συγκεκριμένο αναβατόριο είναι πλέον στην διάθεση των ΑμΕΑ που χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο ενώ η προμήθεια και λειτουργία του αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την βελτίωση των συνθηκών άθλησης και άσκησής τους. Ήταν μία πρωτοβουλία η οποία αποτελούσε υποχρέωσή μας και στην προκειμένη περίπτωση η καλύτερη πρόσβαση των ΑμΕΑ στην πισίνα είχε για εμάς προτεραιότητα, αφού δίνεται η δυνατότητα, πολύ πιο εύκολα από πριν και σε συνδυασμό με τα αποδυτήρια ΑμΕΑ να κάνουν χρήση της πισίνας οι συνδημότες μας. Επισημαίνεται ότι ελάχιστα δημόσια κολυμβητήρια στην Ελλάδα διαθέτουν ανάλογο αναβατόριο.
Την Πέμπτη 17.6.2021 έγινε παρουσίαση της λειτουργίας του και εκπαίδευση των προπονητών των σωματείων στην χρήση του.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Μιρέλας Πάχου στους Μύλους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μύλων, η συναυλία της αγαπημένης ερμηνεύτριας και μουσικού Μιρέλας Πάχου, στο πλαίσιο των

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

H Ένωση Ξενοδόχων Ερμιονίδας – Πόρτο Χελίου αποχαιρετά τη Δόμνα Τορτοπίδου

To Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Ερμιονίδας – Πόρτο Χελίου (ΕΞΕΠ), αποχαιρετά σήμερα, με θλίψη και οδύνη τη Δόμνα, την άξια συνάδελφο ξενοδόχο, φίλη και συνεπή συνεργάτη στα θεσμικά όργανα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »