Οργιο φημών υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορά τον ρόλο του Γιάννη Μανώλη στο Νομό μας. Υπάρχουν κύκλοι που υποστηρίζουν ότιδεν είναι διατεθειμένος να αφήσει στην τύχη της την πολιτική του περιουυσία και κινείται στη λογική της δημνιουργίας ομάδας και αναπλήρωσης της θέσης του απο άλλο υποψήφιο που θα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του. Εκ διαμέτρου αντίθετο αλλά με ελάχιστες πιθανότητας να είναι αληθινό είναι τα όσα δημοσιεύθηκα στο Press-gr και αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι Το ωραίο είναι ότι ο κ. Μανώλης που είχει υποσχεθεί ότι δεν θα ξανακατέβει στην Αργολίδα, μετά την αποχώρηση της Ελσας Παπαδημητρίου από τη ΝΔ ανιχνεύει για να ξανακατέβει στην Αργολίδα και όχι στη Β Αθηνών που τα πράγματα είναι πολύ στριμωγμένα, γι΄αυτόν. Εξάλλου η εμπειρία του από τη Β Αθηνών είναι τραυματική μια και τη μόνη φορά που το απετόλμησε ήταν σχεδόν πρώτος από το…τέλος.
Υ.Γ. Αλήθεια, πότε θα παραιτηθεί ο κ. Μανώλης από την κομματική Γραμματεία, όπως ζήτησε από όλα τα στελέχη που θα πολιτευθούν ο ο κ. Σαμαράς;

“Ανάπλι… σεργιάνι ο νους στις γειτονιές”: Μια ομαδική έκδοση αγάπης και μνήμης παρουσιάζεται στο Βουλευτικό
Οι γειτονιές του Ναυπλίου “ζωντανεύουν” μέσα από τις σελίδες μιας ιδιαίτερης εκδοτικής προσπάθειας, που ενώνει τη νοσταλγία με την προσφορά.





