Έκτακτο: Συντριβή μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Ηλεία – Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες

Τραγωδία εκτυλίχθηκε με την πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Ιουνίου, στην περιοχή Χασιάς κοντά στη κοινότητα Μαγούλας του Δήμου Πύργου στην Ηλεία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο αεροσκάφος επέβαιναν δυο άτομα και μετά την πτώση του ανεφλέγη, ενώ το ilialive.gr αναφέρει πως το εκπαιδευτικό αεροσκάφος συνετρίβη δίπλα σε σπίτι με τον πιλότο και το συνεπιβάτη να έχουν βρεθεί απανθρακωμένοι.
Οι κάτοικοι του χωριού με κουβάδες και λάστιχα προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:
«Νωρίς το μεσημέρι, σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021,  κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα για Έρευνα και Διάσωση μετά από ειδοποίηση για πτώση μικρού αεροσκάφους, εντός του οικισμού Χαριά Πύργου Ηλείας.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα από την Π.Υ. Πύργου Ηλείας.
Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους καθώς και δύο (2) άτομα εντός χωρίς αισθήσεις εντός του ανωτέρω οικισμού.
Οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις συνεχίζουν περαιτέρω έρευνες στην ευρύτερη περιοχή».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα με τίτλο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »