ΠΡΟΣΟΧΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟ 1994

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών ότι στις εκλογές της 6 Μαΐου, έχουν αυτόματα δικαίωμα ψήφου και όλοι οι γεννηθέντες του έτους 1994 ανεξάρτητα από την ημέρα και τον μηνά που γεννήθηκαν.Ο νόμος Παυλόπουλου προβλέπει αυτό το δικαίωμα, το οποίο καταργεί την προηγούμενη διάταξη που προέβλεπε ότι πρέπει να κλειστεί το 18ο έτος της ηλικίας του πολίτη. Τώρα θα μπορούν να ψηφίσουν και όλοι οι μαθητές Λυκείου που είναι στην τελευταία τάξη. Όλοι αυτοί είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Λάμπρου: “Οι υπηρεσίες Δόμησης Ανήκουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν μπορούν να μεταφερθούν στο Ελληνικό Κτηματολόγιο”

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είχα καταθέσει αίτημα για να υπάρξει ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου για την μη μεταφορά των υπηρεσιών Δόμησης στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συγχαρητήρια για την εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου στα Α.Ε.Ι.-Αποτελέσματα

Η Διευθύντρια Νικολέττα Ματσιμάνη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριές της για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συγχαρητήριο μήνυμα του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Ναυπλίου σε μαθητές και μαθήτριες για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026

Η σχολική κοινότητα του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Ναυπλίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »