Παραλήρημα Πάγκαλου: Αν πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ 25%, μπορεί να αρχίσουν τις εκτελέσεις!

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως λέει ψέματα. 

Έκανε παράλληλα λόγο για «Άγιο Βασίλη, καλή μάγισσα και άλλα παραμύθια, τα οποία μαθαίνουν τα μικρά παιδιά όταν είναι στο νηπιαγωγείο».

Επιπλέον, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «βιάζεται για τις εκλογές, γιατί φοβάται μην αλλάξει το ρεύμα, μην
αποκαλυφθεί». Εκτίμησε πάντως ότι ο κόσμος ανακαλύπτει «την αυθαιρεσία των συλλογισμών του και την αλαζονεία των χειρισμών του».
Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε σε πραγματικό παραλήρημα, λέγοντας ότιι οι ψηφοφόροι του αργόμισθοι και φοροφυγάδες, ενώ είπε ότι αν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει τόσο υπερόπτες με ποσοστό 16%, όταν φθάσουν στο 25% μπορεί να αρχίσουν τις εκτελέσεις!

Όπως είπε, «είναι αυτοκτονία να διώχνεις τον Βενιζέλο, από τη στιγμή που “οι Μπολσεβίκοι ενισχύουν τον Κεμάλ”». «Αν εφαρμοστούν αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας -τα ασυνάρτητα και αυθαίρετα- πάμε σε οικονομική καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, χαρακτήρισε καταστροφική την απόφαση των δεύτερων εκλογών και υποστήριξε ότι το μήνυμα που έστειλε ο λαός στις κάλπες της 6ης Μαΐου δεν ήταν «συνεργαστείτε». «Το αποτελεσμα υποδεικνύει ότι ο μέσος Ελληνας πολίτης επιθυμεί να συνεχιστεί η κατάσταση όπως ήταν και να μη θυσιάσει τίποτα περαιτέρω» συνέχισε.

Από την κριτική του κ. Πάγκαλου δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, καθώς σημείωσε ότι ο Φώτης Κουβέλης εμφανίστηκε και είπε «εγώ ό,τι πει ο Τσίπρας, θα κάνω». «Κάθεται αμόλυντος και ατσαλάκωτος […] τα ψηφαλάκια μας νοιάζουν, θέατρο παίζουμε» κατέληξε.
protothema.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Ο Ορφανός «δείχνει» Φραγκιουδάκη για υπονόμευση του έργου της Δημοτικής Αρχής

Αν αυτή είναι η πραγματική εικόνα που περιγράφει ο Δήμαρχος, τότε πολλά από όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα αποκτούν διαφορετική διάσταση. Το κλείσιμο των παιδικών χαρών, οι χειρισμοί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αργολίδα: Απάντηση Σιδέρη για τον Ανάβαλο και τις αγροτικές κινητοποιήσεις για το νερό (βίντεο)

Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών της Αργολίδας, με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αργολίδας, Βασίλη Σιδέρη, να παίρνει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συνάντηση Ανδριανού – Λιβάνιου για τα έργα αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών που αφορούν την Αργολίδα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε την Τετάρτη με τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »