Αναφορά Ανδριανού στη Βουλή για τη λήψη συμπληρωματικών έκτακτων μέτρων στήριξης για παραγωγούς αγροτικών προϊόντων.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευ. Αποστόλου με θέμα  επιστολή των φορέων αγροτικών παραγωγών της Αργολίδας “ΕΑΣ Αργολίδας-Ρέα” και “ΚΑΣΟΑ Δαναός” για την λήψη συμπληρωματικών έκτακτων μέτρων στήριξης των παραγωγών.
Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

“Με την παρούσα Αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως επιστολή των φορέων αγροτικών παραγωγών της Αργολίδας “ΕΑΣ Αργολίδας-Ρέα” και “ΚΑΣΟΑ Δαναός” με την οποία αιτούνται την λήψη συμπληρωματικών έκτακτων μέτρων στήριξης των παραγωγών.
Δεδομένης της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής θέσης στην οποία έχει περιέλθει μεγάλος αριθμός των αγροτικών παραγωγών, σας καλώ να εξετάσετε θετικά τα αναφερόμενα και να αναλάβετε άμεσα τις σχετικές ενέργειες”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Φαντασμαγορικές οι Εκδηλώσεις για το “Κάψιμο του Ιούδα” σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα πασχαλινά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, με επίκεντρο τα δύο εντυπωσιακά έθιμα με το Κάψιμο του Ιούδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέα χρηματοδότηση 15 εκατ. ευρώ για ασφαλέστερους δρόμους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε μια ουσιαστική παρέμβαση για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στην ενεργοποίηση νέας χρηματοδοτικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφέρει 40.000 δωρεάν ταξιδιωτικές κάρτες DiscoverEU σε νέους και νέες

Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανοίγει την περίοδο υποβολής αιτήσεων για έναν νέο γύρο DiscoverEU, ο οποίος προσφέρει σε χιλιάδες νέους και νέες ηλικίας 18 ετών την ευκαιρία να εξερευνήσουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »