The Treasure of Sierra Madre (Ο Θησαυρός της Σιέρα Μάντρε) στο Αργος

Η Πολιτιστική Αργολική Πρόταση κοντά σας με μία καινούργια πρόταση:
Αξεπέραστες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.
The Treasure of Sierra Madre (Ο Θησαυρός της Σιέρα Μάντρε)
Δραματική περιπέτεια παραγωγής 1948, σε
σκηνοθεσία Τζον Χιούστον. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι:Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, Τιμ Χολτ και Μπρους Μπένετ. Πρόκειται για την πρώτη αμερικανική ταινία, της οποίας μέρος των γυρισμάτων έγινε εκτόςστούντιο και εκτός Η.Π.Α. (μέρος το γυρισμάτων πραγματοποιήθηκαν στο Μεξικό). Η ταινία που παρέμεινε πιστή στο μυθιστόρημα του Μ. Τρέιβεν, το 1990 επελέγη από τη Βιβλιοθήκη του Αμερικάνικου Κογκρέσου ως τμήμα του Εθνικού Μητρώου Κινηματογράφου γιατί ήταν πολιτιστικά, ιστορικά και αισθητικά σημαντική.Προτάθηκε για 4 βραβεία Όσκαρ ( Βραβεία Ακαδημίας Κινηματογράφου) και κέρδισε 3.Θέατρο της οδού Ατρέως Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 7μμ το βράδυ στο Αργος (Γεφύρια)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ για την Αρχαία Πόλη των Αλιέων στο Πορτοχέλι-Δηλώσεις Γ. Ανδριανού

Ο Γιάννης Ανδριανός στην πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ για την Αρχαία Πόλη των Αλιέων στο Πορτοχέλι: «Η γνώση του παρελθόντος γίνεται ζωντανή εμπειρία και πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Πρώτα η Πελοπόννησος»: Κάτω τα χέρια από τα Γεράνεια – Φέρνουμε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Η περιφερειακή παράταξη «Πρώτα η Πελοπόννησος» βρέθηκε σύσσωμη στη συγκέντρωση που διοργάνωσε στον Ισθμό της Κορίνθου η Επιτροπή Αγώνα «ΟΧΙ Ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κατάσταση Συναγερμού (Red Code) η Αργολίδα την Τετάρτη-Ανακοίνωση Δήμου Ερμιονίδας

Ο Δήμος Ερμιονίδας ενημερώνει τους δημότες και τους επισκέπτες ότι, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »