Συνελήφθησαν δεκατέσσερα (14) άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια, στην Μεσσηνία

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την  καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (28.12.2015) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας και σήμερα (29.12.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα, όλοι τους για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα – καφενείο με προσωρινά υπεύθυνο 38χρονο ημεδαπό, όπου διαπιστώθηκε να έχει επιτρέψει, σε τέσσερις (4) ημεδαπούς, ηλικίας από 50 έως 67 ετών, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «21».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν παιγνιόχαρτα (τράπουλα) και το χρηματικό ποσό των -933- ευρώ,  ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα – καφενείο με προσωρινά υπεύθυνο 58χρονο ημεδαπό, όπου διαπιστώθηκε να έχει επιτρέψει, σε οκτώ (8) ημεδαπούς, ηλικίας από 21 έως 65 ετών, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «ζάρια».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο (2) ζάρια και το χρηματικό ποσό των -2470- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δύο (2) αυτοτελείς δικογραφίες, για διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών, οι οποίες περιλαμβάνουν ακόμη δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 28 και 55 ετών αντίστοιχα, οι οποίες αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών/τριών 1ου Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων Πελοποννήσου στις Βρυξέλλες

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου συγκρότησε κατά το προηγούμενο έτος 2025 το 1ο Περιφερειακό Συμβούλιο Νέων Πελοποννήσου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Παρουσίαση του βιβλίου «Πριγκίπισσα Άννα, Από την Κωνσταντινούπολη στο Κίεβο» στον “Παλαμήδη”

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ίκαρος και την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ, παρουσιάζει το βιβλίο του Πρέσβη κ. Βασίλη Παπαδόπουλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Το μυστικό του “σαλιγκαριού” της Καραθώνας (κοροϊδευόμαστε)-Γράφει ο Τόλης Κοΐνης

Η Κυβέρνηση θέλησε να νομοθετήσει την καταπάτηση των περιοχών που προστατεύονται από καθεστώς ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 ώστε να εξυπηρετήσει κάποιους που θέλουν να κτίσουν πάνω σε αυτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Με μεγάλη επιτυχία το OPEN DAY του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας – Υποδέχθηκε πάνω από 260 μαθητές

«Υπάρχουν σχολεία που διδάσκουν γνώσεις και σχολεία που καλλιεργούν ψυχές»: Με αυτό το πνεύμα, το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου 2026 -στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »